Hovinga, compleet en actief!

Synthion RoofZ

DakCenter introduceert Synthion ROOFZ

 

Betrouwbare APP dakbanen met nét een beetje extra.

DakCenter Nederland levert al jarenlang betrouwbare APP dakbedekking met uitstekende prestaties onder het Synthion label. Gemaakt volgens BDA Approved Production. Daarmee voldoet het materiaal aan de stengste productie eisen. DakCenter introduceert nu Synthion ROOFZ. Synthion ROOFZ is de nieuwe naam voor Synthion APP. Waarom een nieuwe naam, zult u zich misschien afvragen. Met Synthion ROOFZ doen we nog een schepje bovenop de kwaliteit. Vertrouwd materiaal maar dan nog beter.

Waarom kiezen voor Synthion ROOFZ? Synthion ROOFis méér dan alleen een nieuwe naam voor de APP dakbanen van DakCenter. De know how van de fabrikant, in combinatie met de ervaring op het dak, heeft geleid tot een aantal belangrijke optische en technische verbeteringen van de rol. Ervaar zelf het extra verwerkingsgemak en de verbeterde prestaties.

Voor Synthion ROOFZ  is een inlage met een nog grotere dimensionel stabiliteit gekozen. Daarmee is het risico op krimp nihil. Een geoptimaliseerd bitumen compound zorgt voor een zeer homogeen product.

Een andere afwerking aan de onderzijde van de dakbaan en op de zelfkant van de K14 rollen, dragen bij aan een nog snellere en veiliger verwerking.                                                        

Synthion ROOFZ  ......... zorgeloos en zeker branden met grooves!

Ook voor DakCenter wordt het bewust omgaan met grondstoffen in de strijd tegen klimaatverandering steeds belangrijker. Om milieubewuster te kunnen werken, zijn de Synthion ROOFAPP dakrollen nu voorzien van grooves.

De Groove Technology; door toepassing van de Groove Technology wordt de onderzijde van de dakrol voozien van een zeer fijn profiel dat afgedekt is met een zeer snel smeltende folie. Hierdoor hoeft u minder gas te gebruiken, waardoor u een directe bijdrage levert aan het milieu.

Zeer snelle en zekere verwerking; Het fijn profiel aan de onderzijde van de rol zorgt voor een snelle en blaasvrije hechting met de ondergrond. Hierdoor kunt u nog sneller werken. Natuurlijk met behoud van de kwaliteit van Synthion ROOFZ dakbanen.

Zichtbare verbetering; door minder gas te gebruiken bij de verwerking vermindert de kans op hittedoorslag. Hierdoor verzekert u uw klant van de optimale levensduur van het daksysteem. Bovendien voorkomt u voetstappen die het uiterlijk van het dak kunnen verminderen.

Nieuwe manier van branden; het werken met de dakrol voorzien van de Groove Technology is niet anders. U zult aan de bitumenrups wel gelijk merken dat u minder vlam nodig heeft.

Zoeken

Zoek binnen deze website naar informatie over: