Hovinga, compleet en actief!
Nieuw Isoltack: Terug naar het overzicht.

 

Bij moderne isolatiesystemen spelen lijmen een belangrijke rol. Daarom zijn Bostik en Kingspan® een unieke samenwerking aangegaan. Het eerste resultaat is spectaculair: Simson Isol-Tack. In juni wordt Simson Isol-Tack op de isolatiemarkt geïntroduceerd.


Bostik is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van (een brede range) kwalitatief hoogwaardige lijmen en afdichtingsmiddelen voor professionals. Het onderscheidende kenmerk van Bostik is het innovatieve vermogen van de onderneming in combinatie met de aantoonbare duurzaamheid van de producten.


Kingspan is wereldspeler op het gebied van kunststof isolatiematerialen. Zij leveren isolatieoplossingen in plaatvorm die zijn afgestemd op hun specifieke toepassingen. Zowel voor de isolatie tegen warmte of koude als op het gebied van brandwerende isolatie heeft Kingspan zijn sporen wereldwijd verdiend.

Isoltack

Simson Isol-Tack is een flexibele isolatielijm op basis van SMP (silyl modified polymer). Deze geurloze lijm heeft een hoge aanvangshechting en is bij uitstek geschikt voor de snelle en veilige montage van de Kingspan Kooltherm isolatieplaten. Maar óók voor andere isolatieplaten is Simson Isol-Tack uitermate geschikt.


Dit complete en zeer duurzame isolatiesysteem biedt een hoogwaardige kwaliteitsoplossing die zeer gebruiksvriendelijk te verwerken is. Bovendien helpt het systeem particulieren en bedrijven om een aantrekkelijke besparing op hun energierekening te behalen. Die kan oplopen tot wel 40%, waardoor een investering in korte tijd wordt terugverdiend.


De markt vraagt om duurzame, energiebesparende oplossingen voor isolatie en na-isolatie. Het potentieel voor na-isolatie van bijvoorbeeld zolders bedraagt in Nederland alleen al ongeveer 35 miljoen m². Er is nu al veel belangstelling voor deze combinaties van isolatiesystemen en schroefloze bevestigingstechnieken.

Zoeken

Zoek binnen deze website naar informatie over: