Hovinga, compleet en actief!

Firestone EPDM

Het aanbrengen van een EPDM dak van Firestone epdm membraam kunt u gemakkelijk zelf doen, maar enige uitleg is wel nodig. bekijk vóórdat u aan de slag gaat dan ook eerst de verschillende (youtube) instructiefilmpjes van Firestone.

Klik op de foto voor een instructiefilmpje over het onderwerp.

 


Bosscover zelfklevende EPDM doorvoer 

Firestone Zelfklevende EPDM doorvoer


BossCover Ontluchting/Doorvoer

Firestone Ontluchting/ Doorvoer


Bosscover Stadsuitloop

Firestone Stadsuitloop


Bosscover binnenhoek gevouwen

Firestone Binnenhoek gevouwen


BossCover Buitenhoek

Firestone Buitenhoek


RubberCover Naadverbinding

Firestone Naadverbinding


Daktrim (Solotrim)

Firestone Daktrim (Solotrim)


 

 

 

 

 

 

Voordelen Firestone Premium EPDM Dakfolie

 

 

Meer kwaliteit op het dak ? Rol er Firestone EPDM over !

Firestone EPDM: Droogt niet uit of barst niet.
Klassieke dakbedekkingen die langdurig blootgesteld worden aan de zon, drogen uit en vertonen barstjes scheurtjes. EPDM - dakfolie is UV- en ozonbestendig en zal niet uitdrogen of barsten. Een EPDM - dak gaat dan ook gemiddeld langer dan 50 jaar mee.

Firestone EPDM: Blijft soepel en scheurt niet!
Dag en nacht, winter en zomer, zon of regen…een dak wordt voortdurend blootgesteld aan hevig wisselende temperaturen. EPDM is een elastomeer en heeft een elasticiteit van meer dan 400 %. Hoe uw dak ook uitzet of krimpt, dankzij zijn blijvende elasticiteit vangt EPDM dakfolie deze bewegingen probleemloos op en zal niet scheuren.

Firestone EPDM: Is onderhoudsvrij.
Door zijn extra lange levensduur en grote betrouwbaarheid is EPDM zo goed als onderhoudsvrij. Indien om één of andere reden de folie toch beschadigd wordt, scheurt de EPDM niet door. De schade blijft beperkt en een klein stukje EPDM folie of zelfklevende vormfolie volstaat om de schade snel en eenvoudig te repareren.

Firestone EPDM: Is winter en zomer beloopbaar.
BossCover EPDM is een zeer stabiel materiaal en zal onder extreem hoge temperaturen niet smelten of bij extreme koude niet barsten. Een EPDM dak is dan ook winter en zomer beloopbaar.

Firestone EPDM: Tot 930 m² naadloos.
Naadverbindingen zijn vaak de zwakke schakels op het dak. BossCover EPDM wordt geleverd op rolbreedtes van 0,2 tot 15,25 meter breed en 61 meter lang. U kunt BossCover EPDM dus tot 930 m² naadloos verwerken waardoor de kans op lekkages miniem wordt. Het afwerken van details of eventuele naden op grotere daken doet u met handige zelfklevende vormfolies of tapes die meteen 100 % waterdicht zijn.

Firestone EPDM: Volledig recycleerbaar.
Zorg voor milieu wordt steeds belangrijker. BossCover EPDM gaat gemiddeld meer dan 40 jaar mee en is volledig recycleerbaar. Hetzelfde geldt voor het nieuwe BossCover Flexible Bond lijmsysteem.

Firestone EPDM: Geen sloop van het bestaande dak.
BossCover EPDM kan over de meeste bestaande dakconstructies heen geplaatst worden. U heeft dus geen sloop- of stortkosten voor het afbreken van de bestaande dakbedekking en wint veel tijd.

Firestone EPDM: Tot 60% sneller.
BossCover EPDM daken zijn vrijwel naadloos. Bovendien werkt u met het nieuwe BossCover Flexible Bond en BossCover Spray Bond 40 tot 60 % sneller dan bij het branden van bitumineuze dakbedekking. U legt dus veel meer m² in minder tijd.  Uw rendement ligt dan ook aanzienlijk hoger. Dit is ook een belangrijk argument naar uw klanten toe. In verhouding tot klassieke dakbedekking investeren uw klanten per 100 Euro veel meer in duurzame dakbedekking dan in arbeid.

Firestone EPDM: Geen dure brandpolis.
Het branden van bitumineuze dakbedekking blijft gevaarlijk. Een smeulende dakconstructie zet in geen tijd het hele gebouw in lichterlaaie. BossCover EPDM wordt koud gelijmd, volledig geballast of mechanisch bevestigd. Er is dus totaal geen brandgevaar op het dak. Zo snoeit u aanzienlijk in de uitgaven voor uw brandverzekering.

Firestone EPDM : Een gezonde winstmarge.
De concurrentie op het gebied van bitumineuze dakbedekking is groot en de marges smelten als sneeuw voor de zon. Met BossCover EPDM onderscheidt u zich duidelijk tegen over collega-concurrenten met klassieke dakbedekking. U levert uw klanten een zeer duurzame oplossing tegen een zeer concurrerende prijs. En dit alles met een gezonde winstmarge.

 

BRON: http://www.mawipex.nl

 

 


 


Naast Firestone leveren wij ook EPDM van Phoenix epdm

Voor de afdichting van daken, gevels en ondergrondse bouwwerken staan u al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende PDT-EPDM-afdichtingsbanen ter beschikking.
Elastomeren uit EPDM hebben een chemisch gecrosslinkte structuur, zijn rubberelastisch en kunnen thermisch niet meer worden vervormd. EPDM biedt met name voor problematische afdichtingstoepassingen enorme voordelen.

Deze Zelfklevende EPDM is ook perfect geschikt om te worden aangebracht in goten!!

 

 

 

Kijk op de website van RESITRIX. 

 

 

 Resitrix waterdicht onder alle omstandigheden 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

Zoek binnen deze website naar informatie over:

Overige dakproducten

 

Epdm

 

Materialen

 

Shingles

 

Isolatie materiaal

 

Primers en kleefstoffen

 

Ontluchtingen

 

Roval dakranden

 

Bevestigers

 

Uitlopen

 

Solatube lichtbuizen